سامانه هوشمند انحلال شرکت

مزایای استفاد از این سامانه:

وقتی شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده است انجام داده یا انجام آن غیر ممکن شده باشد.

در صورتی که شرکت برای مدتی معین تشکیل شده و آن مدت منقضی گردیده باشد، مگر اینکه این مدت پیش از انقضا تمدید شده باشد.

در صورت ورشکستگی (که تابع مقررات ورشکستگی خواهد بود.)

هر موقع که مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام به هر علتی رأی به انحلال شرکت بدهد.

هرآنچه در مورد انحلال شرکت باید بدانید

در صورتی که با شرکت خود فعالیتی ندارید ابتدا با توافق شرکایتان یک صورتجلسه در خصوص انحلال تنظیم شده و شرکا آن را امضا می کنند، سپس در سامانه اداره ثبت، ثبت و سپس در روزنامه رسمی آگهی می شود. اقدامات لازم بعد از انحلال را دی این مقاله بخوانید

ثبت انحلال شرکت از مرحله تنظیم صورتجلسه تا درج آگهی در روزنامه رسمی حدودا 10 الی 15 روز کاری زمانبر خواهد بود.

مدارک شناسایی اعضا برای ثبت در سامانه و آخرین آگهی تغییرات شرکت در صورتی که مشخص کننده میزان سهام اعضا باشد و معرفی یک مدیر تصفیه برای پیگیری امور بعد از ثبت انحلال.

شرکت شما برای همان مقداری که درآمد داشته است باید مالیات آن را بپردازد و بعد از انحلال باید اظهارنامه انحلال در سایت اداره مالیات تنظیم و ارائه گردد، در صورتی که فعالیتی نداشته اید و پرونده مالیاتی نیست، نیازی به پیگیری های مالیاتی نخواهید داشت.

مهم‌ترین دلایل انحلال شرکت‌های تضامنی عبارت‌اند از پایان ماموریت یا مدت فعالیت مجموعه، فوت، محجوریت، فسخ یا ورشکستگی یکی از شرکا یا درخواست یکی از شرکا از دادگاه. همچنین شرکت تضامنی در صورت رضایت تمامی شرکا می‌تواند انحلال خود را اعلام نماید.

 منقضی شدن مدت شرکت، پایان یافتن موضوعی که شرکت برای آن تشکیل شده بود، ورشکستگی، تصمیم عده‌ای از شرکا که دارنده بیش از نیمی از سرمایه مجموعه هستند، تقاضای یکی از اعضا از دادگاه به دلیل زیان‌های فراوان کمپانی.

 تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده، کمتر شدن تعداد اعضا از حد نصاب قانونی، انقضای مدت ذکر شده در اساسنامه، توقف فعالیت بیش از یک سال بدون عذر موجه، رعایت نکردن مقررات وزارت تعاون.

شرکت‌های سهامی خاص طبق قانون در این موارد منحل می‌شوند: صدور حکم قطعی دادگاه، تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام، ورشکستگی شرکت، اتمام مدت زمان شرکت یا موضوع فعالیت آن.

 

 

نجام شدن موضوع شرکت یا ناممکن شدن دستیابی به آن، انقضای مدت شرکت و تمدید نکردن آن، تصمیم تمامی شرکا برای منحل کردن شرکت، ورشکستگی مجموعه.

  • صمیم مجمع عمومی فوق‌العاده.
  • کاهش تعداد اعضا از حد نصاب مقرر در صورتی که حداکثر ظرف مدت سه ماه تعداد اعضا به نصاب مقرر نرسیده باشد.
  • انقضای مدت تعیین‌شده در اساسنامه، در صورتی که در اساسنامه مدت تعیین شده باشد و مجمع عمومی مدت را تمدید نکرده باشد.
  • توقف فعالیت بیش از یک سال بدون عذر موجه.
  • عدم رعایت قوانین و مقررات مربوط پس از سه بار اخطار کتبی در سال به وسیله وزارت تعاون بر طبق آیین‌نامه مربوطه.
  • ورشکستگی طبق قوانین مربوط به تعاونی‌ها.